Binnen 24 uur geld lenen

Je hebt van die situaties waarin je zo snel mogelijk geld nodig hebt. Je auto stopt er ineens mee, of je wasmachine gaat stuk. Het is dan erg frustrerend als je te horen krijgt dat het nog weken duurt voordat het geld op je rekening staat. Aan alleen een snelle aanvraag heb je niks, je wilt het geld ook daadwerkelijk binnen 24 uur op je rekening hebben staan. Wij leggen je uit waar dat kan. 

Waar kan ik snel geld lenen?

Als je echt snel lenen wil, kan je ervoor kiezen een minilening af te sluiten. Deze lening is online aan te vragen in 5 minuten. Dezelfde werkdag wordt jouw aanvraag al behandeld. Wanneer je aanvraag goedgekeurd wordt, staat het bedrag binnen 24 uur op je rekening. Dat is natuurlijk ontzettend snel en erg fijn wanneer je haast hebt met je betalingen.

De minilening is een lening vanaf 100 euro tot 1500 euro. Dat is geen erg hoog bedrag, maar vaak voldoende om hetgeen met de hoogste prioriteit snel te kunnen betalen. Je lost de lening vervolgens binnen 62 dagen weer af.

Lenen zonder BKR toetsing

De minilening wordt vaak in verband gebracht met geld lenen zonder BKR toetsing. En dat is terecht; de minilening is de enige lening die aan te vragen is met een negatieve BKR registratie. Verstrekkers van de minilening zijn niet aangesloten bij het BKR en hoeven daarom geen BKR toetsing te doen. Ze maken gebruik van hun eigen toetsingssysteem. Welke een stuk minder streng is en waarbij je niet tal van documenten hoeft te versturen.

De voorwaarden die gesteld worden aan de minilening:

  • Je bent woonachtig in Nederland
  • Je bent minimaal 21 jaar oud
  • Je hebt geen uitkering

Snel en veilig lenen

Ben je opzoek naar een snelle lening die ook veilig is? In Nederland zijn er twee partijen welke verantwoord en eerlijk minilening aanbieden. Dit zijn Ferratum en Saldodipje. We weten van beide partijen dat ze 100% betrouwbaar en transparant zijn.

Alternatief: persoonlijke lening

Wil je meer dan 1500 euro lenen? Dan is een goed alternatief voor een minilening de persoonlijke lening. Groot voordeel van de persoonlijke lening is de rentestand die een stuk lager ligt.

Het is de meest overzichtelijke lening die er is. Voordat je de lening afsluit bepaal je het leenbedrag. Je bepaalt ook de looptijd; hoe lang je er over wil doen om de lening af te betalen. De rente op een persoonlijke lening staat vast, gedurende de looptijd. Zo weet je dus precies hoeveel je per maand kwijt bent aan aflossing en rente. Het bedrag dat je besluit te lenen wordt volledig op je rekening gestort.

Snel een persoonlijke lening aanvragen doe je door je goed voor te bereiden. Zoek alle documenten die nodig zijn voor de aanvraag vast op en scan ze in. Zo voorkom je heen en weer gemail en bespaar je dagen tot weken wachten.

De volgende documenten zijn nodig voor een aanvraag:

  • Kopie van paspoort of ID-kaart (voor- en achterkant)
  • Kopie van hoofdinkomen (toon type dienstverband, ingangsdatum contract en netto maandinkomen)
  • Kopie recent bankafschrift (bij- en afschrijvingen vaste lasten)
  • Aangifte inkomstenbelasting
  • Brief ‘Beëindigen andere lening’ (wanneer je een huidige lening oversluit)
  • Kopie verblijfsvergunning (wanneer je nationaliteit van buiten de EU hebt, incl. Zwitserland)