Minilening aanbieders

Een aantal jaren geleden was er een wildgroei aan de minilening aanbieders. Het kabinet besloot daarop de regels voor deze leningen aan te gaan passen, dit resulteerde dat er nog maar enkele aanbieders overbleven die voldoen aan de strenge regelgeving. De consument heeft dus nu weliswaar minder keuze maar weet wel dat het bij een aanbieder leent die voldoet aan de huidige regelgeving, zo leent u altijd met een vertrouwd en veilig gevoel. De minilening aanbieders waar u op deze pagina over kunt gaan lezen doen geen check of navraag bij het BKR.

 

Leen snel tot € 750,- zonder BKR check!

Leen snel en eenvoudig bedragen tot wel € 100.000!

Minilening.nl

De website Minilening.nl is een onderdeel van Debet Services te Uden, bij deze aanbieder van de minilening staat op de website te lezen dat er sinds de start in 2001 al ruim honderdduizend consumenten zijn geholpen met extra financiële armslag. Bij minilening.nl is het mogelijk een leningen van € 100,- tot en met € 750,- aan te vragen, terugbetalen dient binnen 21 dagen te gebeuren. Uitbetalingen worden gedaan door middel van een telefonische spoedoverboeking en worden dus snel bijgeschreven op uw rekening. Bij Minilening.nl heeft u te maken met extra kosten zoals een overlijdensrisicoverzekering en advieskosten. Op de website van de aanbieder treft u diverse rekenvoorbeelden aan. Uiteraard ziet u bij uw eigen aanvraag ook meteen de kosten en de mogelijkheden tot het aangaan van een minilening.

Klik hier voor meer informatie en om een aanvraag voor een minilening in te dienen.

Tot 750 euro lenen. Zo geregeld met een Minilening!

 


Lenen met Advies

Als u grotere bedragen nodig heeft dan is de geldverstrekker ‘Lenen met Advies‘ een prima optie. Zoals de naam al zegt geven ze u graag advies over welke lening het beste bij u past. Een lening aanvragen kan tussen de € 500 – € 100.000 euro en u krijgt binnen 24 uur antwoord of u bent goedgekeurd of niet. Is een minilening niet passend dan kan deze financieringsmaatschappij u meer opties beiden zoals grotere bedragen. Uiteraard werken de looptijden en de terugbetalingen op een andere wijze maar voor een goede lening boven de € 750,- euro willen wij u zeker ‘Lenen met Advies‘ aanraden.

Klik hier voor meer informatie en om een aanvraag voor een minilening in te dienen.