U kunt zich voorstellen dat de aanbieder van de minilening graag zekerheid wil dat het geleende geld terugbetaald gaat worden. De diverse aanbieders eisen dan ook vaak een garantstelling bij de aanvraag. Nu is deze bij elke aanbieder anders maar de twee meest gebruikte garantstellingen zijn:

Persoonlijke garantstelling

Bij deze vorm van garantstelling staat er een ander persoon garant voor u. Deze persoon mag niet op hetzelfde adres als u woonachtig zijn en ook niet zelf een lening hebben uitstaan. Ook zal de geldverstrekker een aantal documenten van deze persoon bij de aanvraag willen ontvangen. Welke dit zijn kunt u lezen op de pagina ‘Minilening aanvraagprocedure‘. Deze garantstelling brengt over het algemeen de minste kosten met zich mee.

Garantstelling in de vorm van een verzekering

Heeft u geen familielid, vriend of kennis die garant voor u kan staan dan kunt u ervoor kiezen een verzekering af te sluiten. Deze verzekering moet u dan meteen afsluiten bij de aanvraag van de minilening. Deze vorm van garantstelling is echter wel kostbaar en over het algemeen genomen worden deze kosten meteen van het geleende bedrag afgetrokken en krijgt u dit bedrag dus ook niet op de bankrekening gestort.

 

Tot 750 euro lenen. Zo geregeld met een Minilening!